Στις 21 Ιουνίου 2019 έγινε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους απόφοιτους του σχολείου μας.

Εκτός από το Απολυτήριο του Λυκείου, δόθηκε στους μαθητές και το λεύκωμα των αποφοίτων 2018-2019. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ για το αρχείο σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για το pdf υψηλής ποιότητας που είναι κατάλληλο για εκτύπωση.

Καλό καλοκαίρι.

Ο φωτογράφος σας.

 

 

 

 

Στο συνημμένο αρχείο παρουσίασης μπορείτε να δείτε την δημιουργική εργασία των μαθητών της Α2 τάξης 2018-19 με θέμα "2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας - Ξεκινώντας από τα θεμέλια" 

 

Attachments:
Download this file (EE2oGEL2018-19.pdf)EE2oGEL2018-19.pdf[ ]1673 kB

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο ι   υ π ο ψ ή φ ι ο ι

·           την πρώτη ημέρα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 07.45 (τις υπόλοιπες ημέρες στις 08.00),

·     γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και   δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο),

·         προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους ΜΟΝΟ στυλό (μαύρο ή μπλε) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων,

·           κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μας,

υπομονή στις οικογένειές τους!

    Η προετοιμασία που έχουν κάνει οι μαθητές μας είναι πολύ καλή και θα αποδώσει τα μέγιστα. Έχουν φτάσει   με μεγάλο κόπο ως εδώ, η ζωή όμως δεν κρίνεται από μία στιγμή... Οι νέοι δρόμοι που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν θα είναι γεμάτοι προκλήσεις και ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιούν κατάλληλα.  Ας έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και με ηρεμία να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων όσων αντιμετωπίζουν. 

Η Διευθύντρια

Ζαβααλιάρη Θωμαΐς

ΠΕ 02 (Φιλόλογος)

Υπ.Διδάκτωρ Δ.Π.Θ