Το 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας συγχαίρει το μαθητή της Α' τάξης Δουλγερίδη Κωνσταντίνο του Ανέστη, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην ολοκλήρωση της παράστασης "Γιατρός πέρα από τα όρια" που έγινε στο υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο στις 27-06-2017 με τη δεξιοτεχνία του στο κλαρίνο. 

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η εγκύκλιος δεν θα διακινηθεί σε έντυπη μορφή και επομένως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους. Στην ως άνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση σχετική με θέματα της προκήρυξης όπως η διαδικασία συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης που θα γίνεται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ και λοιπά.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 19 Μαΐου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα

 

Από τη διεύθυνση του σχολείου.

 Μετά από μια σύντομη διακοπή λόγω αναβάθμισης επιστρέψαμε.

Δυστυχώς τα παλιά άρθρα έχουν χαθεί. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε κάποια από αυτά. Θυμηθείτε την έκθεση ζωγραφικής που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια.

Attachments:
Download this file (Focus-Test-Chart.pdf)Focus-Test-Chart.pdf[Δοκιμαστική εικόνα]90 kB

Εδώ θα βρείτε τα αναμνηστικά περιοδικά λευκώματα των τελειοφοίτων του σχολείου μας από το 1999 μέχρι σήμερα.